Våra tjänster

Med 25 års erfarenhet i branschen erbjuder vi alltid väl utförda arbeten. Våra tjänster erbjuds till både företag och privatpersoner och vi har vårt säte i Lund. Vi hjälper er med arbeten som:

  • Kakelsättning – Vi sätter plattor, klinikers och kakel. Med vår noggrannhet och långa erfarenhet blir det alltid ett väl utfört arbete med snygg slutfinish.
  • Badrumsrenovering – Vi har stor erfarenhet av badrumsrenovering och är certifierade av Byggkeramikrådet (BRK) för våtrumsarbeten.
  • Helhetslösningar inom badrum – Vi hjälper dig att få ett helt nytt badrum – från rivningen av det gamla till sista fogen är lagd.
  • Murningsarbeten – Vi har lång erfarenhet av reparation och underhåll av olika murar, väggar och spiselhällar. Vi utför murning, putsning och flytspackling.

Inget jobb är för litet eller för stort för oss. Som ett litet och flexibelt företag kan vi alltid erbjuda snabb service. Som privatperson får du även utnyttja ROT-avdraget för de flesta av våra tjänster, det betyder att du får dra av belopp upp till 50 000 kr direkt på din faktura. Fråga oss om rotavdrag så sköter vi allt pappersarbete. Välkommen att höra av dig.